Imponerende YouTube-gitarister

Imponerende YouTube-gitarister


Vi har tatt en nærmere titt på YouTubes dyktige gitarister og kommet fram til 9 videoer som fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Publisert: 13.05.13 Kategori: Lister og kåringer.

 

Yuto Miyazawa

Kommentar: Først ut er 7 år gamle Yuto Miyazawa som får sin drøm oppfylt når han får spille med Ozzy Osbourne, og hvilken gitarist han er!


Ben Lapps

Kommentar: Her brilljerer Ben Lapps nokså uanfektet på scenen. Dyktig gitarist med en særegen spillestil. Dama i bakgrunnen kan også være verdt å få med seg.


Cecilia og Fernando

Kommentar: Briljerende og intimt 4-hendig gitarspill.


Jerry C

Kommentar: Jerry C ble raskt en YouTube-hit med sitt rockete arrangement av Pachelbels Canon i d-moll. Mange har sikkert sett denne tidligere, men den kan være verdt å se en gang til for ny inspirasjon.


Ei Nord-koreansk jente.

Kommentar: Vi tar turen til Nord Korea. Ei lita jente spiller klassisk gitar på voksent vis.


Taylor Sterling

Kommentar: Verdensrekord! Taylor Sterling tar verdensrekorden i hurtighet i 2012. 6.00 minutter ut i videoen begynner det virkelig å gå unna. NB: Dette var rekorden i 2012. Den er nå slått, men videokvaliteten på senere rekorder er heller dårlig.


Mann uten armer

Kommentar: Her lar vi oss imponere av mann uten armer som spiller gitar med bena.


Zoe

Kommentar: 8 år gamle Zoe spiller fletta av de fleste.


Nord-Koreansk Gitarensemble

Kommentar: Nord Korea er kjent som et lukket regime, men via YouTube har vi fått innblikk i hva som rører seg på gitarfronten. Her bli vi imponert både av barnas unge alder og glimrende spill. Men kanskje det mest bemerkelsesverdige er at de spiller på gitarer i full størrelse. Imponerende, men også litt skremmende.

Vi håper videoene falt i smak. Vet du om andre YouTube-videoer setter vi stor pris på om du vil dele de med oss i kommentarfeltet under.
 

 

Flere artikler:
Nyeste artikler:

Videoleksjoner

Se flere videoleksjoner