Vi kårer YouTube-videoer

Vi kårer YouTube-videoer


YouTube er som et talentshow der hvem som helst kan vise fram sine talenter, eller manglende talenter. Vi har finkjemmet videoer med gitarister som presterer veldig bra, veldig morsomt eller veldig, veldig dårlig. Ta en titt...

Publisert: 23.07.12 Kategori: Lister og kåringer.

 

BESTE ÉN-MANNS-ORKESTER

Kommentar: Her har mange én-manns-orkestre mye å lære. Spesielt imponerende med rytmen som unngår den vanlige fella med å kun spille på slagene i takten. Her groover det.
BESTE BAND

Kommentar: Her lukter det svidd allerede før de har slått ann første grepet og de klarer også å holde trykket oppe hele låta igjennom. Plusspoeng for sceneshowet.
VERSTE BAND

Kommentar: Etter en rusten intro på Sweet child o mine tror man ikke sine ører når trommer og bass kommer inn. Ingenting henger sammen. Ingenting.
BESTE 5-PÅ-1-GITAR

Kommentar: Bra låt utført av dyktige folk, med mye sjarm og lekenhet.
BESTE 1-PÅ-2-GITARER

Kommentar: Selvfølgelig en japaner som stikker av med denne kåringen. Zack Kim er nærmest blitt et ikon på YouTube med sine ekstreme egenskaper på gitar(er).
BESTE 8-ÅRING

Kommentar: Det er 3 måter å reagere på når man ser denne videoen: 1. Optimisten: 'Kjempebra spilt, nå må jeg hjem å øve og bli like god'. 2. Kverulanten: 'Bra teknisk, men mangler nok litt på det musikalske'. 3. Realisten: 'Dette er ikke gøy. Jeg legger ut gitaren min for salg på finn.no sporenstreks'.
STØRSTE PRESTASJON

Kommentar: Gitaristen i dette bandet gjør en solid innsats på gitaren, men den største prestasjonen er at han unngår å bare legge seg ned å gapskratte på grunn av trommisen.
BESTE METALLICA-COVER

Kommentar: Manglende teknikk kompenseres her av et råtøft image og et par kilo for mye.
BESTE GITARKNUSING

Kommentar: Virker som det er et sterkt trematerale på denne gitaren, men han gir ikke opp, det skal han ha. Ikke prøv dette hjemme.
Vi håper videoene falt i smak. Har du andre forslag til kåringer er det bare å legge ved en link i kommentarfeltet under.


 

 

Flere artikler:
Nyeste artikler:Se alle artikler
Videoleksjoner

Se flere videoleksjoner